Filiale

Filiala nr.1
Se află în cartierul Dănuţeni al mun. Ungheni. Este una din cele mai active filiale ale Bibliotecii Judeţene. Deţine un fond de documente de 21.300 exemplare. Dispune de două săli bine amenajate, prima este destinată fondului de documente şi cea de-a doua este pentru sala de lectură cu 20 de locuri. Biblioteca este abonată la un şir de publicaţii periodice. Deserveşte anual 1060 cititori şi împrumută aproximativ 15.200 volume. Organizează catalogul alfabetic şi sistematic.

Filiala nr.2

Prestează servicii copiilor din cartierul Tinereţii al mun. Ungheni. Fondul de documente este de 10.200 exemplare. Anual deserveşte 560 cititori. Organizează un şir de activităţi în colaborare cu grădiniţa ,,Licurici” nr.11, în incinta căreia este amplasată filiala.

Filiala nr.3

Activează în cartierul Dănuţeni al mun. Ungheni. Deserveşte copiii din acest cartier. Biblioteca dispune de un fond de 5.800 exemplare. Anual sunt deserviţi 530 cititori, care împrumută aproximativ 9.300 publicaţii. Organizează aparatul informativ destinat micilor cititori.

Filiala nr. 4

Biblioteca pune la dispoziţia cititorilor din cartierul Tinereţii din mun. Ungheni un fond de 15.000 exemplare. Deserveşte atît cititori maturi, cît şi copii. Biblioteca deserveşte anual 590 cititori. Se bucură de o mare popularitate fondul sălii de lectură de la această filială, care este pus în dispoziţia utilizatorilor cu mare amabilitate de doamna bibliotecară.

Filiala nr. 5
Filiala de carte romanească ” George Baritiu” din or. Brasov

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: