Zilele Bibliotecii Judeţene „G. Bariţiu” din Braşov la Ungheni

În perioada 12-15 iulie, la Biblioteca Publică Raională „Dimitrie Cantemir” s-a desfăşurat Zilele Bibliotecii Judeţene „G. Bariţiu” din Braşov la Ungheni.Pe 15 iulie colegii din Braşov au vizitat Filiala de carte românească „G. Bariţiu” din Ungheni, care este găzduită de şcoala primară S. Vangheli. Filiala a fost inaugurată în iulie 1997 cu acordul Ministerelor de Cultură a Republicii Moldova şi României.
Activitatea a avut loc sub genericul “Ziua cărţii” care a fost cea de a patra zi şi s-a desfaşurat la „Filiala de carte românească George Bariţiu din oraşul Ungheni” şi a fost deschisă de directorul Bibliotecii Dimitrie Cantemir Victoria Bernic. Dumneaei a mentionat, care este misiunea bibliotecilor la etapa actuală, activitatea de promovare, parteneriat şi colaborare cu Biblioteca Judeţeană din Braşov.
Colegii din Braşov ne-au făcut o incursiune despre serviciile de bibliotecă de care dispun cititorii.
Şefa filialei 5, Domnica Şovgan, a făcut o evaluare a bibliotecii, a prezentat fondul de documente.
Cuvinte de mulţumire şi apreciere pentru activităţile bibliotecii au avut directorul şcolii primare. Anastasia Alexe a menţionat că este nevoie de mai multă literatură de referinţă de o colaborare mai fructuoasă dintre aceste două biblioteci, de un schimb de experienţă mai bun.De asemenea au adus cuvinte de mulţumire d-na Michicin Sveta director adjunct, profesoara Costru Ludmila beneficiari ai biblioteciii. A avut loc şi un concurs de inteligenţă despre personalitatea lui George Bariţiu. Participanţiii la concurs au fost menţionaţi cu diploma.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: